.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

RUNOTALON KOTIATELJEESSARUNOTALON KOTIATELJEESSA
- valitettavasti huomasin, että minulla ei ole aikaa päivittää tätä sivua, 
joten kuulumisia ajankohtaista sivulla ja blogissa silloin tällöin sekä tietenkin voimakirjeessä.Kuvassa on kotimme, jossa luon Runotalon asioita tällä hetkellä. Varsinainen Runotalo on vielä hirsikasana pressun alla voimaniityn reunassa. Taloprojektin edistymistä voit seurata täällä. Lisään tänne viikko kerrallaan Runotalon yritystoimintaan liittyviä tapahtuma - ja työskentelykuvia.
VKO 38


Tässä kuva lauantailta messupöydän valmistelusta. Ikkunan pokat saatiin hyvin paikalleen. Viisas Elämä messuilla pöydät ovat aika pieniä, tilaa on 50 x 150 cm. Minulla oli vain pieni osa valikoimasta mukana. Hiekkapolulta poimittiin voimarunoja ahkerasti ja Voimakirjeelle tuli uusia tilaajia. Tekemäni kierrätyskassit ilahduttivat. 

Messujen tunnelma oli hyvä ja ihmiset olivat innostuneita luennoista. Oli hauskaa tutustua muihin näytteilleasettajiin, tavata vanhoja tuttuja sekä uusia tuttavuuksia. Kiitos kaikille! Suuri kiitos avopuolisolleni Juhalle kaikesta avusta. Kiitos myös äidilleni Tertulle, jonka TuuliHelmi-yritys oli myös mukana messuilla. 
TuuliHelmi ja upeat käsintehdyt kirjatRunotalo Viisas Elämä -messuilla 12.-13.9. TampereellaRunotalo Hengen ja Tiedon messuilla 10.-11.10. Helsingissä

Seuraavaksi Hengen ja Tiedon messut Helsingissä 10.-11.10.Perjantaina puhdistin voimasydämiä ja voimalintuja savustuspolton jälkeen. Toivon, että saan Voimalinnut ja uusimmat Voimasydämet kuvattua Kukkien kauppaan viikon 38 aikana.Jos tahdot kokeilla savustuspolttoa, voit katsoa ohjeen täältä.VKO 37


Tänään aloitin messuvalmistelut ihan tosissani, sillä aikaa on enää vajaa viikko. Intuition varassa on mukava tehdä valmisteluja. Yritän pysyä tässä tilassa koko viikon = ei stressiä vaan kivaa odotusta ja mukavaa tulossa.


Tein nämä viikonloppuna. Jatkoa Voimasydänkorujen sarjalle: tässä kuivumassa numerot 11-20. Ovat hieman isompia kuin edelliset. Uutena joukkoon syntyivät numeroidut linnut. Näistä on tulossa kädessä pidettäviä meditaatiolintuja. Käytän sanaa meditaatio kun se tuntuu minulle luontevalta. Yhtä hyvin voisi puhua hiljentymisestä, oman itsen kuuntelemisesta tai pysähtymisestä. Noin viikon kuluttua saan sydämiä ja lintuja Kukkien kauppaan kunhan messukiireet hellittävät.


Messuille tarvitsen kasseja myytäville tuotteille eikä mikään tavallinen valmis vaihtoehto tuntunut hyvältä. Kierrättäminen tuntuu oikealta, joten askartelin tänään kasseja. Jokainen kassi on oma yksilönsä. Näitä on hauska antaa tuotteiden mukana eteenpäin. 


Iltasella kieputtelin osan voimarunoista valmiiksi. Voimarunot tulevat hiekka-astiaan, josta voi ilmaiseksi poimia oman voimarunon. Alemmassa kuvassa on Runotalon ikkunan pokat, joista saattaa tulla messurekvisiittaa. Suunnitelma on hyvä, mutta toteutus vielä testaamatta.


Viikonlopun aikana kivijalat saatiin siirrettyä tontin laitaan. 
Kunhan ehdin laitan juttua Runotaloprojekti blogiin.
VKO 36

Tällä viikolla piti valmistautua Viisas Elämä messuihin, mutta tyypillisesti moni asia jää lopulta viimeiselle viikolle tehtäväksi. 
Viikon puolivälissä tontille saatiin vihdoin kunnolla hiekkaa.


Kuvasin Voimaruno-muistikirjat kauppaan ja otin samalla tällaisen tunnelmakuvan.
Lisäksi laitoin kauppaan uusia voimakortteja ja tarroja.


VKO 35

Alkuviikko meni lomatunnelmissa, sillä avopuolisollani alkoi kauan odotettu kesäloma. Minun ei ole tarkoitus lomailla, mutta taidan hidastaa hieman. Viikon puolivälissä pakkasin matkaan Voimakorttipakkauksia, joten kerron tällä kertaa niistä.


Tein voimakorttipakkauksiin voimarunot. 
Ensin asettelin voimarunot koneella A4-arkille, sitten tulostin ja leikkasin.Ylimpänä kuvassa näkyy voimakorttien takapuoli, sillä en tahdo pilata kenenkään syyskuun yllätyshetkiä. Paketoin jokaisen voimakortin ja voimarunon omaan pikkukääröönsä. 5 pikkupakettia riittää kuukaudeksi ja niputan ne yhteen pellavanarulla.


Kierrätyspaketointia teen vaihtelevasti mahdollisuuksien mukaan. Lähes aina keksin jotain kierrätettyä lähetykseen. Tällä kertaa käytän Anni Polvan kirjan ja kukkasipulikuvaston sivuja. Kukkakuvioisessa paketissa on voimakorttitarroja. Pakatessa luen pikaisesti läpi kirjasivujen tekstit, ettei niissä lukisi mitään sopimatonta. Anni Polvan kirja on lähinnä hauskaa luettavaa. Hankin epähuomiossa jokin aika sitten pakkausmateriaaliksi Annikki Sankarin Punaiset Maariankämmekät - kirjan. Sivut olivat hienosti kellastuneet, mutta millaista tekstiä! Vielä en ole tohtinut käyttää ensimmäistäkään sivua kirjasta. Ole siis tarkkana, jos hankit kirjoja kierrätyspakkauksia varten.Runotalosta lähtevissä postituksissa on yleensä aina kukkapostimerkkejä. Isommat lähetykset laitan kirjepostina kulkeviin laatikoihin ja pienemmät matkaavat ruskeissa ekokirjekuorissa. Usein lähetykseen livahtaa voimapuutarhasta jokin kasvinosa. Seuraavan kerran postitan voimakorttien kuukausipakkauksia 24.9. >> Tutustu ja tilaa täältä >>

Paketoidessa valokuvaaminen oli unohtua. Yritän muistaa kuvata jotain taas tulevan viikon aikana. Ai niin, päätin laittaa yhden kuvan aivoriihivaiheesta. Pöytä on siisti kun aloitan ja lopetan, mutta välillä näyttää usein tältä:


Paketoidessa on vielä paljon sekavampaa. Mikään ei ehdi siinä hetkessä takaisin paikalleen.
 Kumma juttu!


Kiva, että poikkesit Runotalon kotiateljeessa ja toivon, että tulet uudelleen!


*


Joko sinulle tulee voimakirje?
voimakirjeEi kommentteja:

Lähetä kommentti