.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 15. joulukuuta 2015

Niska ja hartiat rennoiksi




Kädet, olkapäät, yläselkä, rintakehä, ranteet ja sormet

YOGA NORMAN


Tietokoneen ja kännykän käyttö sekä autolla ajaminen aiheuttavat helposti kireyttä lihaksiin niskan seudulle. Opettele rentouttamaan hartiat ja niska iltaisin ennen nukkumaan menoa. Rentoutuneena nukut paremmin ja heräät virkeämpänä. Jooga Normanin videoissa on rauhallisia, yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä. Videot ovat englanniksi, mutta liikkeet selviävät vaikka et kieltä ymmärtäisikään.




Paranna niskakipu

Videon alussa Norman kertoo miehestä, jonka niska parantui liikkeiden avulla. Ohjeet alkavat noin kolmen minuutin kohdalla, jos tahdot hypätä suoraan liikkeisiin. Ole rento. Varsinaista kipua ei saa tuntua - vain hyvälle tuntuvaa venytystä. Muista huomioida omat rajoituksesi, jos niitä on. Rutisevat äänet kuuluvat Normanin mukaan asiaan ja häviävät harjoittelun myötä.



Paranna ja vahvista silmiä joogan avulla


Niska - ja hartiaseutu on tärkeä verenkierron ja aineenvaihdunnan kannalta, joten liikkeillä on vaikutusta aivotoimintaan ja kasvojen pirteyteen asti.

Kaikki Yoga Norman videot täällä.

Lue lisää


Aamujoogaan suosittelen näitä Adrianen videoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti