.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Luovuuden kultakaivos: Tyhjyyden tunne







TYHJYYS



Tyhjyys. Se astelee vastaani varmoin askelin. Toistuvasti se saapuu. Täytän elämääni monilla asioilla ja ajatuksilla, että en joutuisi kokemaan tyhjyyttä. Tyhjyys on pelottavaa. Sitä en haluaisi kohdata kasvotusten.



Tyhjyys on läsnä jokaisessa hetkessä. Se muistuttaa kaiken turhuudesta. Antaa ymmärtää, että lopulta mikään ei ole pysyvää.



Etsin sopivaa kuvaa, mutta sitä ei löytynyt. Ei ollut sopivia sanoja. Päätin valita tyhjyyden. Miten voi kirjoittaa tyhjyydestä? Siitä missä ei ole mitään?



Tulin tähän. Aloin kirjoittaa. Avoimesti ja rehellisesti. Miltä tuntuu tyhjyys? Uskon, että meillä kaikilla on tyhjät hetkemme. Pelottavina tai lohdullisina. Pysähtyminen. Kaiken kokeminen hetkessä, jolloin huomaa, ettei mikään ole mitään.

Voisiko se olla hyvä asia? Kyllä, tunnen niin.



Tyhjä tila on tullut täyttyäkseen uudella. Tyhjä tila on kuin puhdas valkoinen kangas edessäni. Kaikki on mahdollista. Voin laittaa siihen mitä tahansa tahdon siihen valita. Onneksi pysähdyin. Onneksi tuli tämä tyhjä hetki. Enää en pelkää kohdata sitä vaan otan vastaan kuin vanhan ystävän. Olen läsnä elämässäni.


*

Tämä kuvailemani tilanne on kokemus, joka toistuu minulla osana luovaa prosessia kehittäessäni Runotaloa ja yritystoimintaani. Työni on luovaa ja luominen on minulle jatkuvaa vaihtelevaa vaellusta innostuksen kukkuloilla ja upottavien soiden rämeiköissä. 

Onneksi olen oppinut tunnistamaan tyhjät hetket luovuuden kultakaivoksina. Tiedän, että pinnan alla kytee jotain hehkuvaa, joka syttyy upeaan loistoonsa kunhan annan hieman aikaa uuden syntymiselle.




2 kommenttia:

  1. En ole kirjoittanut mitään uutta kohta kahteen viikkoon...tyhjää, niin tyhjää on. Milloin ajatukseni avautuvat innostukselle, ideoille. Minun pääni on vaihdettu jonkun "tyhjäpään" kanssa...huumori on tallella ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhjyyden tunne on kyllä sietämätöntä tottumattomalle, mutta se on tosiaan oikein hyvä juttu. Ainakin minulla siitä seuraa aina jotain uutta ja entistä timantimpaa juttua. Huumori auttaa tässä kohden oikein hyvin - on vain annettava kaiken olla, voi luottaa, että tyhjyys menee ohi ♥

      Poista