.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 19. marraskuuta 2013

Voimapuutarhan harjoituksia III : Elä siinä hetkessä missä olet





Voimapuutarhan hiekkakäytävien risteyskohtaan keskiympyrään on ilmestynyt kaunis vanha rasia. Istahda hetkeksi sammaleiselle kivelle ja ota rasia hellästi syliisi. Avaa kansi. Rasiassa on vanha haalistunut rullalle kääritty paperi. Kierrä rulla hitaasti auki, hengitä syvään ja lue kauniilla sointuvalla äänellä oma voimarunosi tähän hetkeen. Pysähdy säkeiden välissä ja kuuntele miten sisimpäsi viestii sinulle rakastavia tunteitaan.



Metsän keskellä
pieni lähde
kimaltaa hiljaisuudessa

Katson lähteeseen
näen satoja timantteja
elämäni hetkiä

Kämmenelläni vettä 
näen timanttien loistavan
uusia liikuttavia yksityiskohtia

Hetken elämässäni
olen timanttilähteellä




Ole rauhassa niin pitkään kuin tahdot. Kääri sitten paperi takaisin rullalle ja laita rasiaan. Palauta rasia keskiympyrän keskelle niin seuraava matkalainen voi saada viestin omalle sisimmälleen. Kiitä voimapuutarhaa avusta ennen kuin lähdet puutarhasta. Muista, että mitään kiirettä ei ole minnekään. Voimapuutarhassa ei ole aikaa. Aika on pysähtynyt sinulle tähän hetkeen. Ole rauhassa.



HARJOITUS III



Etsi päivässäsi hetkiä jolloin hidastat ja pysähdyt oikeasti kokemaan elämäsi. Liian usein olemme kuin robotteja automaattiohjauksella. Käytä kaikkia aistejasi ja kaikkia tunteitasi. Olet todellakin timanttilähteellä. Timanttisia hetkiä on loputtomasti tarjolla.


Lisää voimarunoja täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti