.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ideointia pilateksella


Casseyn uusi pilatesvideo ilmestyy aina maanantaisin



Kesälomalla alan yleensä lipsua hyvistä rutiineista kuten aamujoogasta. Nyt olen niin kankea, että hyvä kun pääsen ylös sohvalta. Hyvän olon ja notkeuden kaipuu saa minut onneksi takaisin liikkeelle. 

Päätin, että voisin vaihteeksi kokeilla pilatesta enkä palannut vanhoihin tuttuihin pilatesvideoihin vaan etsin jotain uutta. Löysin innostavan nuoren naisen blogin. Hänen nimensä on Cassey ja blogi on nimeltään Blogilates. Blogi on pullollaan iloista energiaa ja asiantuntevia, reippaalla musiikilla maustettuja pilatesvideoita. 

Cassey on tehnyt aloittelijoille oman kalenterin, jossa on ohjeistettu videot ensimmäiseksi kuukaudeksi. Videoiden linkit löytyvät sivustolta tämän kalenterin kuvan alta. Sivuilla on edistyneemmille tulostettava kalenteri aina kuluvalle kuukaudelle. Maanantaisin ilmestyy uusi pilatesvideo ja torstaisin terveellinen ruokaohje. Uusin video on tässä postauksessa ylimmäisenä ja se on mielestäni oikein hauska. Lisäksi kaikki on ilmaista!

Aamulla menin joogamattoni kanssa terasillemme. Olipa ihanaa tehdä pilatesvenyttelyjä ulkona. Tuuli oli sopivan lempeä. Vasta myöhemmin huomasin aloittelijan videot ja tein sisätiloissa ensimmäisen päivän videon, sillä täällä alkoi sataa iltapäivästä. Huh huh, olenpa rapakunnossa - jumppa on tarpeeseen! Toivon, että pysyn kalenterin mukana, joten tulostan kalenterin nyt heti itselleni muistutukseksi. 



Ideat syntyvät hetkien välissä


Olen huomannut tämän ennenkin, mutta nyt todella tiedostin sen ja päätin käyttää sitä oikeasti hyödykseni. Olkoon se jooga, mietiskely tai pilates niin kaikessa on sama hetkien välissä oleva hetki. Tarkoitan, että kun keskityn tekemään jotain liikettä niin mieleni vapautuu. Kun pysähdyn liikkeiden välissä niin aivan kuin jostain pulpahtaisi pintaan valmis idea. Se on hienoa! Tänään olin huolissani, että unohtaisin kaikki oivallukset, joita tupsahteli venytellessä. Seuraavan kerran minulla on kynä ja muistivihko valmiina. Sama voisi toimia monessa tekemisessä: Puutarhanhoito, juokseminen, tiskaaminen...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti