.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 26. toukokuuta 2012

Voimakortti Hiekkaterapia polut


Löydän puutarhasta vastauksia ja voimaa itselleni. Puutarhassa on hiekkaterapia polkuja, jotka  puhdistan rikkaruohoista, että ne pysyisivät siisteinä. Vertaan hiekkapolkuja elämääni. Kun istun tässä kohden polkua niin olen läsnä omassa elämässäni. Jos odotan kovasti pääsyä seuraavaan mutkaan niin en elä tässä hetkessä.

Elämän puutarhani on niin täynnä polkuja ja niin laaja, että on vielä paljon tutkimattomia alueita. Minun on opittava olemaan läsnä elämässäni juuri siinä kohdassa missä olen. Katseltava ympärilleni, nautittava siitä hetkestä, sillä muuten aikani kuluu kaukaisuuteen tuijottamiseen, tulevan mutkan odottamiseen. Vielä siellä ei ole minulle nähtävää, kun en ole päässyt sinne asti. Katson sinne kun aika on.

Yritän tänään nauttia tästä päivästä, joka nyt kauniina avautuu aivan tässä edessäni. Päiväni polulla on edessäni yksi eilen siihen pyörähtänyt kivi, mutta luotan, että löydän välineet joilla kangeta kivi syrjemmäksi, että voin kulkea rauhassa eteenpäin. Eteenpäin tässä ollaan menossa, mutta nautin joka hetkestä. Rikkaruohot polullani ovat oppitunteja itselleni, että oppisin arvostamaan itseäni ja muita tarpeeksi. Vähitellen saan ne kitkettyä juurineen eivätkä ne enää ilmesty elämääni uudelleen. Toki elämän poluille lentelevistä siemenistä voi aina kasvaa uusia rikkaruohoja. joskus niiden joukossa on ihania yllätyksiä, siemeniä joista kasvaakin upea kukka tai valtava vahva puu.



Kiipesin vuorelle
nähdäkseni enemmän
Ylitin valtameren
tullakseni kuulluksi paremmin
Kuljin pitkän matkan
ollakseni enemmän ihminen

Laskeuduin alas vuoreltani
Seilasin takaisin kotiini
Vietin tuhat vuotta luolan uumenissa
Yksin

Tänään palaan aurinkoon ja sateeseen
Itken
Olen etsinyt itseäni liian kaukaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti